Vráska

Vráska

Anotace: Mamince

Sbírka: Nejbližším

Na tváři maminky vráska se objeví,
Po kratinké chvíli, poslední ze všech.
K čemu to všechno? Nač tolik trápení??
Odpověď hledám. Jako nit zkroucenou ve švech!

Její výraz ve tváři. Smutním s ní.
Jako vyhaslé slunce, neb svíčka na stole.
Uběhly měsíce, roky, nesčetně dní!
Stále někde tam na dně. V hlubinách dole.

Nevidím! Bloudím, ale stále hledám.
Kapičky naděje padající z nebes.
Jen je chytit a nepustit! Také strádám!
Snad zítra či pozítří. Né dnes.
Autor Perník, 22.09.2008
Přečteno 384x
Tipy 4
Poslední tipující: FrankieLamprt, Agniezka, Erion Fate
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

No mé matce se dřív objevovalo na tváři hodně vrásek..

17.01.2009 15:13:00 | FrankieLamprt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí