Šedý splíny

Šedý splíny

Anotace: šedivej podzim plnej splínů

Šedivá pára
mění se v chladivý polštář,
co surově mě dusí ve spaní.
Počítám vteřiny
a ještě stále doufám v doufání.
Platím za bezstarostný léto
bořím svý bosý nohy
do zmrzlé hlíny
a vím, že nikdy se to nesplní -
abysme byly jiný -
ošklivý víly v šedých kabátech.
Už nechci být ta odhodlaná.
Končím
s modlením za lepší rána
přestávám psát po šedých zdech
s optimismem na křídlech,
když už tu se mnou nikdo není.

Protože jsem sama.
Autor fidgetypoet, 24.09.2008
Přečteno 307x
Tipy 3
Poslední tipující: Myrja, hanele m., labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sluce se skrývá kdesi za odpornou šedí;)...nicméně i šedá je barva

24.09.2008 17:29:00 | fidgetypoet

Tam je ale smutku...auau..
zkus přes deštivý den otočit oči ke slunci tam,kde asi na nebi si stojí a v zrcadle se usměj na tu...co před ním právě stojí..:o))

24.09.2008 10:19:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí