Nad propastí

Nad propastí

Anotace: ...jo...

Stojím sama nad propastí,
nad propastí života,
nevím, co si počít mám,
protože jsem samotná

Sama tady na světě,
sama na tý planetě

Motám si klubko svýho života,
Motám, jak nejlíp umím,
jenže mám stále pocit,
že tomu nerozumím...

Stojím tu samotná,
nad propastí svýho zvláštního života...
Autor hezule, 26.09.2008
Přečteno 296x
Tipy 7
Poslední tipující: Agniezka, Romana Šamanka Ladyloba, jedam, Triffid Kolbe, Tacca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST - mám naprosto stejné myšlenky...jako bys mi četla z duše..máš krásná dílka

02.01.2009 12:27:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí