Nechci překážet

Nechci překážet

Anotace: Nesmířená...

Mé oči upřené do zdi,
Cítím samotu a stesk,
Už nechci nikomu překážet,
Tak mám v očích od slz lesk…
V sebelítosti,
O kterou jsem nestála,
Celé noci nespím,
Do práce jdu ospalá,
Mé srdce je zmatené,
Na míle od všech vzdálené

Už neskrývám své pocity,
O nezávislost pokouším se,
Už nechci, abys to byl Ty,
Odnášel mé pocity viny,
Už nechci nikdy ublížit
A jinou ženou stávám se-
Nenutím Tě žít moje sny –
Teď za vše mluví moje činy…

Skrývám se Slunci v úkrytu,
Odehnala jsem Tě, nejsi tu..
A snad to tak má být –
Dala jsem Ti všechen cit
A cítím se za to provinile –
Básně skládám nahodile,
Už zase sama –
Sama budu navždy,
Víš, já to tak cítím –
Vždy když začnu city brát –
Tak ze scény zmizím..

Jsem jako oheň, co popálí
A ze strachu odchází do dáli…
Pokud mě nezabrzdí něžný hlas
Se slovy: Stůj a neutíkej zas….
Autor Ammazonic, 29.09.2008
Přečteno 330x
Tipy 14
Poslední tipující: Inge, Romana Šamanka Ladyloba, Holis, enigman, NikitaNikaT., Bíša, SZN, WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

snad Tě jednou ten pravý zadrží ...

30.09.2008 07:09:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Au au ... fúúúú fúúúú bolí a moc.

29.09.2008 17:16:00 | NikitaNikaT.

smutno z toho sala... bohuzel..

co se tyce basne, tak je to na mne pro vazany vers moc jednoduche, nenalezla jsem zadne obraty, co by na mne delaly dojem...bohuzel

29.09.2008 16:38:00 | saddova

...je mi z toho smutno,tak neplač

29.09.2008 14:09:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí