Co jsem

Co jsem

Anotace: sama tomu nerozumim

Sedmý div světa,
kratičká věta.
tenounký pásek,
tisíce vrásek.
malinká chvilinka,
plačící miminka.
Proč???
Pro slovo láska
tisícá vráska
za každou lásku,
dostanu vrásku,
co jsem????????
JEŽIBABA
Autor Radushka, 31.08.2005
Přečteno 382x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí