Víno mého života

Víno mého života

Anotace: ,,Natrhám květiny zla na dně propasti černého ráje..." (XIII.století-Květy zla)

V dlaních mých
třpytí se kapky rosy.
Sklouzly lehce, ze slov tvých.
Tak jako panny, jsou tedˇ bosy.

Lesklé, třpytivé perly.
Tam, kde stvořeny byly chtěla bych být-
na dně propastí s černými květy,
v rozkoši bolesti, aby mozek byl syt.

Rudé. Rudé, jako šíp.
Rudé, jako nádech poslední.
Nechtˇ moje ruce přestřihnou nit.
Nechtˇ nastane již zatmění.

A atˇ si přijde, ten ubožák!
Jen atˇ si přijde pro svůj plat.
V podobě vína dostane pak
svoji odměnu za to, že neumím bojovat.

Cestou do odpadní roury
mu ho stejnak spláchne voda
a smýsí ho s nánosy špíny.
Pak jenom krysy zůstanou hodovat vínu mého života...
Autor Demotivovná Dezorientace, 07.10.2008
Přečteno 306x
Tipy 9
Poslední tipující: dream in emptiness, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, NikitaNikaT., Erion Fate
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky...je odrazem mého myšlení...

07.10.2008 18:29:00 | Demotivovná Dezorientace

Krásná a skvostně napsaná, moc se mi líbí, ač je tak smutná...

07.10.2008 18:24:00 | Erion Fate

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí