Životní cela

Životní cela

Anotace: životní trápení

Mříže..tmavá žalář kolem sebe,
smutek poslalo mi nebe.
Hřích,který nesu sama
uzavřenost kde ta se tu vzala
zatrpklost přišla bez optání,
ta před slzou mě neubrání.
Oheň ve mně uhašen byl
v kus ledu můj cit se proměnil
zebe,bolí,drásá moje srdce
podupána ležím,natažené ruce
zdrcena,životem zmlácená
v bolesti zkroucená,
nikdo mé ruce nevidí
nikdo mě za ně nechytí
Autor ketriet, 12.10.2008
Přečteno 331x
Tipy 3
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, fuu
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

¨sebe - nebe..ale jdi ty...

12.10.2008 19:07:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí