O (nynější) samotě

O (nynější) samotě

Anotace: Osamělost je subjektivní emoční stav jedince, který, často v reakci na samotu, zažívá mocnou touhu po kontaktu s jinou osobou nebo jinými lidmi.(opět Wikipedie)

Ubohá samota, uprostřed prázdna,
s myšlenkou na duhu, která je krásná,
cítí se prohnile, nesnáší smůlu,
společně s vinou, nabodnutá na kůlu.
Promarněn život, který byl prázdný,
nechá ho krvácet, pocitem slastným.
Ta bezmoc ji svírá, s jiskřičkou v oku,
říká si samotná "ty bláznivý cvoku..".
A umírá sama, ač byla dřív s někým,
kdo zanechal ji, ale bohužel předtím,
než na pocit pravého štěstí si zvykla,
a teď chce jen smrt, prázdná a tichá..
Autor Lecco, 14.10.2008
Přečteno 296x
Tipy 1
Poslední tipující: dream in emptiness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí