Řetízek

Řetízek

Anotace: Vím, že bysme se neměli materialisticky upínat na věci místo lidí, ale co když nám po nich zbydou pouze ty věci?

Ten řetízek, co denně jsem nosil
a nikdy nesundal.
Ten řetízek, který jsem prosil,
a o pomoc volal.
Ten řetízek, co pro mě tak znamenal,
víc než kterýkoli jiný.
Ten řetízek,představující cit co mě poznamenal,
plní mne pocitem viny.
Ten řetízek, co připomíná mi JI.
A já na ni myslím.
Ten řetízek,obsahující naši poslední chvíli,
ještě předtím, než TO zjistím.
Ten řetízek, držený v zakrvácené ruce,
když pláču...
Autor Lecco, 14.10.2008
Přečteno 284x
Tipy 3
Poslední tipující: fuu, Kristine Clary-Aldringen, sondulacek
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to, že nevěříš, neznamená, že to tak bude...

15.10.2008 15:03:00 | fuu

nikdy nepřestávej věřit. ten řetízek ti to připomene...

14.10.2008 17:38:00 | Kristine Clary-Aldringen

Já už nevěřím..

14.10.2008 13:33:00 | Lecco

ten řetízek ve tvé ruce,
brzy uzdraví
tvé velké bolavé srdce...

14.10.2008 11:12:00 | sondulacek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí