Hvězdný prach

Hvězdný prach

Anotace: Nesplněná přání se nám někdy splnit mohou....

Zavírám oči,
Slzy mi stékají čím dál rychleji,
Úsvit mizí s vlastní nadějí.
O pomoc jsem druhé žádala,
Avšak sama jsem na světě zůstala.

Opustila mě láska hřejivá..
Zbyla mi jen bolest jízlivá.
Po lásce přišlo zklamání,
Moje srdce podlehlo týrání…
Utrápené srdce se snažilo vrátit zpět čas,
ale život je jak tenký vlas..
Stačilo pár minut aby má mysl potemněla,
Na šťastné chvíle jsem zapomněla.

Přátelé mě jeden po druhém opustili,
Že mi prý nelze pomoci si brzy připustili.
Každý večer sledovala jsem hvězdné nebe…
A přáli si být jednou z hvězd…
Ale jak se dostat do nebe,
Když tam vede spousta cest….
Má fantazie každým dnem vzrůstala,
Že stanu se hvězdnou jsem doufala.
A tak jsem chřadla a chřadla,
Až jsem jednou jak kytka bez vody zvadla.

Stal se ze mě Hvězdný prach,
Který bloudí po cestách…..
Jednou nalezne v nebi klid a pohodu,
Jako mají hvězdy hvězdnou svobodu……
Autor B.kaspik, 24.10.2008
Přečteno 325x
Tipy 11
Poslední tipující: Findë, no.signal, kikis, Bíša, Agniezka, BARBYE, Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná básnička:)

26.03.2009 21:54:00 | no.signal

Krásně napsané. Dík za koment a pohlaď za mně svoji fretku...

14.12.2008 22:18:00 | Bíša

Pěkná básnička,povedla se.

24.10.2008 14:37:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí