Konec

Konec

Anotace: nešťastné období

Smrt v očích a slzy na kraji
studené srdce bije však dál
mrazivý oheň ve mně vzplál
zadusil lásku i naději

Černá postava v kápi dorazila
světlo se změnilo v tmu
přivedla jedů plnou mlhu
sny a přání zadusila

Temný tunel se světlem na konci
svádí tě a laškovně se směje
jen Bůh ví co se v něm děje
kde mrtvé soudí na stolci

Se smrtí poznáš život
s rozchodem lásku
Autor Rubeus, 01.11.2008
Přečteno 256x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rube? Jaktože jsem tohle nezaregistrovala v Hnízdě? To by byla čistá!!!

14.11.2008 01:13:00 | Clareeta

to je moc pekne

05.11.2008 07:44:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí