Vana

Vana

Anotace: Napadlo mě to ve vaně..a je to i o mě:-(

Seděla tam ve vaně,
ve vaně plné pěny.
Kvůli myšlenkám byla na dně,
vzpomínky ji ubíjely k zemi.

Voda jí stéká po tváři smutné,
ale...nejsou to slzy?
Zjistit to hned bude nutné,
jinak to špatně skonči brzy.

Pomozte ji prosím zase vstát,
ať už se zase může naplno smát.
Ať žal z jejího srdce zmizí,
ať končně už překoná tuhletu krizi

Krizi,kterou způsobil "ON",
on - jejího sdce stále šampión.
I když se diví,proč stále,
když ji nevědomky ubližuje stále
Autor Simaaa, 04.11.2008
Přečteno 248x
Tipy 5
Poslední tipující: kleopatra.sedma, Dev_LATea_princess, F.i.L, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi máš pravdu:-)děkuju ti

18.11.2008 16:03:00 | Simaaa

Já to taky znám...nevzdávej se!čas všechno spraví...

18.11.2008 10:09:00 | kleopatra.sedma

Tohle dost důvěrně znám...krásně napsaný...

08.11.2008 23:53:00 | Dev_LATea_princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí