Nehoda..

Nehoda..

Anotace: ...

Slzy z očí padají,
když na tvou fotku koukají.
V hlavě vzpomínky kolují,
co v minulost se promění.
Už nebudeš mě v náručí mít,
protože čas nejde zpátky vzít.
Tys jednou odešel,
v tu chvíli naposledy jsi mě zřel.
To auto co tě srazilo,
si jentak odjelo,
ležet tě tam nechalo.
Nějací lidé ti pomohli,
do nemocnice tě odvezli.
Doktoři o tvůj život bojovali,
ale zachránit tě nedokázali.
Když volali mi domů,
že jsi měl nehodu,
ztuhla jsem v okamžiku,
tu chvíli nikdy nezapomenu.
Hned běžela jsem do nemocnice,
tebe chtěla vidět velice.
Řekli, že dělali všechno,
krvácení zastavit nešlo.
Tys jentak odešel,
ani půl slova nepověděl.
Já tě tak moc milovala,
navěky jsem tě ztratila.
Teď nemám pro co žít,
chci za tebou jít.
Chci být s tebou v nebi,
aby neopustil jsi mě už nikdy.
Autor šášátko, 06.11.2008
Přečteno 240x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí