Beznaděj...

Beznaděj...

Anotace: to jsem napsala pro jednu holčinu, která měla těžké období a hodně se tím měnilo

Srdíčko mě bolí,
nejvíc ze všech lidí.
Už nevím jak dál,
jak pomoci ti mám.
Proč nevidíš bolest mou,
co v srdci mám,
a žal, který z očí hledí dál.
Nevidíš tvář co steskem uvadá,
steskem po dívce veselé,
která dietou mění tělo své.
Mě zoufalství ovládá,
a beznaděj přepadá.
Protože nevím jak pomoci ti mám,
tak nechci žít už dál.
tělo moje umírá,
moje duše vzpomíná.
Už nepomůže mi nikdo,
nade mnou je černo.
Mraky se stahují,
žiletky mé zápěstí řezají.
Žíli tak tenké jsou,
žiletkou studenou nepohrdnou.
Autor šášátko, 07.11.2008
Přečteno 343x
Tipy 3
Poslední tipující: sondulacek, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ziletka to ale nevyresi a te osubce s dietou nepomuze

07.11.2008 14:09:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí