Anotace: ...

Struny
mě řežou do prstů.
Už bych měla přestat.
Runy
vyšité v batistu.
A já jim nerozumím.

Strašně ráda si lžu,
strašně ráda si říkám pravdu,
přestat myslet už asi nemůžu.

Jitra
nosí samé špatné zprávy.
A já je čtu.
Zítra
zapískam znělku stvolů trávy.
Jen já jí rozumím.

Strašně ráda si lžu,
strašně ráda jsem pravdomluvná,
přestat s tím už asi nemůžu.

Já.
Já.
Já.
Už zase píšu o sobě.
Autor voedor, 07.11.2008
Přečteno 289x
Tipy 3
Poslední tipující: Martin Němeček, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jojo ... to znám :)
pohlazení posílám

08.11.2008 12:16:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí