Opakování pro VVLL

Opakování pro VVLL

Anotace: ...

Na rukou ulpělo mi mazlavé mýdlo,
voda plyne v čase pozdě nebo brzy,
občas nemám čas říct: "To mě mrzí",
a to mě mrzí.

Na rukou ulpělo mi pár lipových pilin,
a i dláto může se stát zbraní,
až zazní ránem drsný výkřik vraní
výkřik vraní.

Na rukou ulpěla mi akrylová barva
nejde to smýt, tak ji musím přemalovat,
přestat už slova na jazyce převalovat,
slova převalovat.

Na ruku skáplo mi pár kapek ranní rosy,
já nevím, jestli je déšť pláčem,
obalím rány stromu květinovým fáčem,
rány fáčem.
Autor voedor, 09.11.2008
Přečteno 252x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Helena Sládková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nápadité. Dobré!

09.11.2008 09:12:00 | Helena Sládková

...já bych ještě chtěla pokračování a trochu tónů k tomu... :o)

09.11.2008 09:03:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí