Moje milá dopis...

Moje milá dopis...

Anotace: Vážně se do toho chcete hrnout?

Má milá, dopis ti posílám
o tom jak smutno jemi.
V této zemi kde se čas zastavil,
Já na tě vzpomínám.
Na to jak za ruku sem tě držet moh,
do očí se díval.
A vnich krásné srdce uviděl.

Musíme hlídat,
s pistolí hlídat a někdo snad,...
Snad mi bůh odpostí,
pokoj mi navrátí.
Ať mam čistý svědomí.

Je to asi týden,
výstřeli padli dva mí kamarádi leželi.
Do teď nad tím truchlím,
za svou i jejich duši se modlím.

Všichni nám kážou svět,
se navás dívá,
tak braňte sebe i svou zem.
Lehce se jim to říká,
když z krytu se dívá a nás posílá vpřed.

Jak se říká útok kvapný,
možná někdy platný,
ale mi máme smůlu.
Domobrana silná,
zpátky nás zahnala,
spousta lidí zůstala.

Já si teďka tady ležím,
do nebe se dívám,
přemýšlím jak ti to říct.
Že do tvích očí se rád dívám,
už se neuvidím.
Kulka mě potkala,
mezi lopatky nabrala.

Teď si tady ležím,
do nebe se dívám. Od teď a navždy,
na tě vzpomínám.
Autor Hantec, 10.11.2008
Přečteno 351x
Tipy 2
Poslední tipující: Dev_LATea_princess
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí