Květina smutku

Květina smutku

Anotace: čtěte pomalu a nespěchejte

Ledový květ otevřel náruč krásy
vidim slzy
nad nimi překrásné řasy

Skládám k nohám tvým
květinu citů
zahání zmatek a splín

Bouře udeřila
vír chaosu
zastavila

Čas
Autor Rubeus, 10.11.2008
Přečteno 321x
Tipy 4
Poslední tipující: Churry, Lenullinka, jusTMee
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí