Noc

Noc

Anotace: celkem dlouhá...taková divná noc.. i den

Zabíjí moje naivní sny i dva milenci,
jak spolu spí, tam kde já, v noci.

Za tmy vidím, že v jejich
polibcích lásky není,
kdybych neslyšel, nevěřil bych
jak rychle se city změní.

Tam, kde viděl jsem jistotu,
vnímám prázdnotu...
Příteli...

A tak raději topím noc ve víně,
a vkráčím do své vlastní síně.
Tam, kde vzpomínky mě mučí,
kde moje duše tuší...

Že je konec...

A chtíč, to uskutečnit,
rychle z toho vyskočit,
v chladné noci,
se zatratit.

Brzo k ránu po probdělém snu,
tonoucí ve vlastním dnu,
vstávám a pryč utíkám,
co nejrychleji, třeba sám.

Ale ráno umí být i krásné,
ač celou noc jsem umíral,
provází mě oči jasné,
rychle jsem se sesbíral.

Protože tohle ráno jsem sám nebyl,
v tom ránu jsem kapku radosti upil.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 22.11.2008
Přečteno 307x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, ketriet, *whatsoever*, Tomáš Marný
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí