Růže

Růže

Anotace: Dokud žijeme, umíráme vícero smrtí-ta poslední při tom není nejhorší.

Povadlá růže co se ohýbá větrem,
Bodající jako láska zmařená,
moc nepomáhá projít světem
Když vypadá jak ohyzdná stařena.

Nejde tu o lásku,nejde o krásu
Jen o přežití dalšího dne,
A kdyby měla nějakého hlasu,
Řekla by co myslí si,kdo vlastně jsme.

Ulehá pomalu do vlhké půdy
A čeká až cele rozloží se
Její tělo,a život tak chudý
Který naplno neprožil se.

Snáší dál chlad,i oblaků nepřízeň,
A dál snaží se vzchopit a žít.
Pomalu uvadá,může za to žízen,
Slunko co chce ji nadobro zpražit.

K naplnění osudu stačilo vzít ji,
A krásné slečně ji z lásky dát.
Stačilo málo a mohl jsem mít ji,
Teď můžeme si to oba jen přát.
Autor Lecco, 25.11.2008
Přečteno 370x
Tipy 4
Poslední tipující: dream in emptiness, Niccolo, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tahle se ti fakt povedla-moc hezky napsaná

25.11.2008 15:18:00 | Niccolo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí