špatné myšlenky

špatné myšlenky

Vyschlé rty samy sebe drásají,
prázdné ruce k hvězdám se natahují.
A tam, kde stojím,
už budoucnost nevidím.

Jak prudký dech se odráží ve vzduchu,
a srdce ze všech sil se snaží tlouct,
v tom nočním života ruchu,
chtěl bych věčně plout.

A tvář anděla jsem spatřil,
až přecházel mi zrak,
na vteřinu jsem oko nezamhouřil,
nyní mi zrak kalí mrak.

Mrak nicoty a bolesti,
co nedovolí radosti,
přidělávám starosti,
když umírám ve strasti.

A za chvilku pocitu žití,
jsem den i noc vyměnil,
a utopil jsem žal v pití,
však znovu se tu vynořil.

Už nevím, co chci,
mám rozpolcené pocity,
na jednu stranu mě samota tíží,
na tu druhou, v ní konec se blíží.

A já nevím zda ještě dokážu kdy žít,
nevím zda mám chtít s někým být.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 27.11.2008
Přečteno 341x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, mauvais-ange, Agniezka, BARBYE, Holis, strašidýlko-střapatý, Tygropes, Emory, Kubino 2, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak tak a hlavně žádný pití, to je na houby ve špatném rozpoložení

27.11.2008 23:07:00 | Kubino 2

Přidávám se k Waywardowi, chtěj. Taky jsem kdysi nechtěl, a po letech mi bylo líto času zbytečného trápení a čekání na návraty, které se nekonají. Bude dobře, drž se.

27.11.2008 22:56:00 | Tygropes

...chtěj

27.11.2008 22:44:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí