To je pocit!

To je pocit!

Anotace: když vím..

Říkala jsi přeci, že ode mě číst nebudeš,
tak proč mi tu komentář píšeš?
Samotného mě překvapuješ,
proč mi srdce rozechvěješ?

Pár slovy...

Tohle opravdu nezvládám,
dodrž prosím co jsi řekla,
protože já sílu nemám,
nechci abys na mě víc mluvila.

Co po tom, kolik bolesti ze mě cítíš,
akorát mě víc a víc tížíš,

Nechci se klepat!! Už dost!
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 29.11.2008
Přečteno 281x
Tipy 4
Poslední tipující: BARBYE, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí