Kráska nebo zvíře?

Kráska nebo zvíře?

Anotace: další záživnejj zeměpis..

On
Jsi má krásná malá víla,
která si mě oblíbila.
Letmý dotek,něžná slova-
chci slyšet to i cítit znova.
Při slunce západu vždy ztrácíš se
a z lásky máš strach,
mým polibkům odvracíš se.
Snad měsíc je pro tebe vrah?
Proč nemůžu být tebou noci?
Pozorovat oblohu?
To není asi v mé moci..
Kdyby bylo,já ti rád pomohu!

Ona
Já noci se bojím.
Před tmou nikdy neobstojím.
Hvězdy vidět není mi dáno
ani polibku nebude dokonáno.
Za svitu slunce jsem tvá víla,
však v noci bych tě překvapila.
Život ve dne je můj dar,
v noci čeká mě nezmar..
Tma schová mou pravou tvář,
tu kterou ty neznáš a nepoznáš!
Autor Markeťák713, 30.11.2008
Přečteno 254x
Tipy 2
Poslední tipující: Gabriel17, AyA Ones
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neni to muj salek kavy

30.11.2008 17:06:00 | saddova

moc se mi líbí!

30.11.2008 15:18:00 | AyA Ones

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí