V zápisnících

V zápisnících

Anotace: ...

Jsem pupeční šňůrou spojena
s hvězdami za mraky,
vínem opojená
čekám na zázraky,
ale v zápisnících hromadí se věci,
které jsem zapomněla.

Jsem špatný básník a tragik též,
houpám se na laně z konopí,
osudu neujdeš,
osud tě potopí,
ale v zápisnících hromadí se slova,
která jsem neřekla.

Jsem zoufalcem básní a bláznovství,
s karavanou tančím krok sun krok,
vlastně nic neví
srdce, než skočí přes potok.
A v zápisnících hromadí se činy,
k nimž jsem nesebrala odvahu.
Autor voedor, 06.12.2008
Přečteno 258x
Tipy 8
Poslední tipující: WAYWARD, Kristine Clary-Aldringen, enigman, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...moc dobrá

15.12.2008 19:20:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí