Kytara

Kytara

Anotace: ...

Sbírka: Ohlasy písní různých

Mám slyšet trávu růst
pod peřinou z hlíny?
Mám doufat, že už zítra
snad bude všechno jiný?

Mám si zoufat, že už zase,
bůhví kolikrát už,
ztratila jsem se v čase
a nevím, kolik mi je?

No a tak pěkně postaru
popadnu akustickou kytaru
a zpívám falešně á capella,
co jsem nikdy zpívat nechtěla.

Mám mít zas tělo ze dřeva
a o struny si osekávat palce?
Mám zpívat - vlastně o hloupostech
a o mé tajné válce?

Je to jak repetice,
pořád se opakuji,
já zpívám pořád více,
častěji beze slov.

No a tak pěkně postaru
popadnu akustickou kytaru
a na ní převážně á capella
zpívám, co jsem zpívat nechtěla.
Autor voedor, 07.12.2008
Přečteno 343x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, Romana Šamanka Ladyloba, kikis, enigman, Ještě dítě, Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí