Dnešní Víra v Dé a Vé

Dnešní Víra v Dé a Vé

Anotace: tak jen ať žijí Vypravěči "Divných" Veršů...:o)

Dnešní Víra v Dé a Vé

Doby Dobré minuly
Ve Vír víry splynuly
Dobré Dřevo popelem je
Ve Víně pravda už nezeje
Díky Dravcům nepřichází
Víly Vděku - už pouze vrazi
Do Dna pijme svůj kalich touhy
Viny Vpustí na dno své slouhy

Dneškem Však Vůně Víry Vane
Ve Věci Dobré Dnešní Dobou Dané

Dnes Věřím…Ale Zítra?
Autor annike, 09.12.2008
Přečteno 254x
Tipy 2
Poslední tipující: Denael, Pevya
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dnešek je jako sen
a zítra už zbude jen
opar přítomnosti
skrytý v budousnosti.

17.11.2010 13:02:00 | Denael

Zajímavá, líbí se mi.

21.08.2009 16:23:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí