Ozvěna

Ozvěna

Anotace: Just Echo in my heard...

Sbírka: Střípky mého světa II.

Vidíš stíny na stěnách,
Míhají se ve světle svíčky.
Chtěl bys zůstat v tom snu,
Pozorovat je přivřenými víčky.

Ozvěna křiku doznívá,
Přichází hodina mezi dnem a nocí.
S nadějí vzhlížíš, jestli hvězda padá,
Vyplní přání tvému srdci.

Slyšíš šeptaná slova ve větru,
Má ozvěna tě žene dál.
Jdeš dál vstříc prázdnému světu,
Zaprášené nebe tě čeká ve tmách.

Zkoušíš mlčet,
i když tě samota zraňuje.
Chtěl bys křičet,
Ale má ozvěna ti to nedovoluje.

Dál bloudíš ve tmách,
Hledáš zázrak.
Bloudíš v temných zahradách,
Jak štěstí přízrak

Ozvěna křiku doznívá,
Přichází hodina mezi dnem a nocí.
Už se připozdívá,
Tak vzdej se pro mě své moci.
Autor Dark Angelus, 13.12.2008
Přečteno 324x
Tipy 16
Poslední tipující: Sýkorka07, ziriant, kikis, padající do neznáma, no.signal, zzlatý, Vlk v rouše, Mounkey, kokkki, petit angelet, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tož pěkné!

20.02.2009 18:52:00 | Mounkey

Nádhera :) Skutečně krásný :)

14.02.2009 21:12:00 | kokkki

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí