Podmračná noc

Podmračná noc

Anotace: ...

Když podmračná noc
rodí své podivné pachy
a ty se chvěješ strachy
a nikdo ti nepřijde na pomoc.

Když zvečera vyjí
muži naruby otočeni bolem
a já mám strach jít kolem
a v očích mám jen střípky utopií.

Když je měsíc osvětlovač,
co zpitý leží skryt za kulisami,
a blázni kráčí spolu - sami
a nepůjčí si ani zapalovač.

Když večer ležím na pelesti
a píšu básně odnikud nikam
a ptám se, proč vlastně pořád čekám,
až usnu, a svět je bez bolesti.
Autor voedor, 14.12.2008
Přečteno 353x
Tipy 21
Poslední tipující: Holis, Romana Šamanka Ladyloba, Caracol, Mallerick, Mario de Janiero, Mbonita, Psavec, jedam, enigman, Kristine Clary-Aldringen, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nemám slov .... sqelá

14.12.2008 23:08:00 | Caracol

vidím to na ST

14.12.2008 20:53:00 | Mbonita

výborná...

14.12.2008 19:40:00 | enigman

je víc než dobrá =) no...asi ano

14.12.2008 19:23:00 | Kristine Clary-Aldringen

...je dobrá

14.12.2008 19:05:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí