Srdce z polystyrenu

Srdce z polystyrenu

Anotace: ...

Nastoupila noc

(pod záštitou dne)

a rukou sedmiprstou

(bez malíčku)

po lidských srdcích zašátrala.

Vzala mi je

(nezaplatila, mrcha)

pověsila si je na hřebík

(vedle kabátu)

a říkala mu HAJÍ.

Sháněla jsem

(v supermarketu nemají)

až na mezi plevelnaté

(pýrovaté, bojínkaté)

sebrala jsem tajemné PS.

Mám srdce z polystyrenu

(pěnového)

ve skořápce od oříšku

(pozor na louskáčky)

málokdo ho stráví.
Autor Temnarka, 17.12.2008
Přečteno 517x
Tipy 5
Poslední tipující: Těšínský, Sarcas, brooklyn
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí