Osud života!!!

Osud života!!!

Anotace: osud předem danný...který nezlomí nic

Co se to dneska na tom světě děje...
jen nevhodným lidem se přeje???
já která si nejsem vědoma ničeho...
TRPÍM,TRPÍM živote!!!..Ty hnusná PŘÍŠERO
nešťastná tu sedím,nevím kudy kam
a bezesně hledím...bože pomoz,já umírám
chci křičet,řvát,proklínat,nenávidět
nemám už chuť se takhle vidět

ten hnusnej,zpropadenej svět...
Autor ketriet, 19.12.2008
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí