Slepé slzy

Slepé slzy

Anotace: Jiný svět

Slzí tvé slepé oči
jizva co pálí,jak v ráně sůl
ten žár je příliš ostrý
přesto nechceš,aby ohěň vyhasnul

Přeťěžký mozek
jak houba nasátá jedem
rozhozená mozaika bytí

Vysátá chuť z duše
šedé a bolavé srdce
trýznivé tohle žití

Všichni si za sebou táhnem
svůj pytel neštěstí
není vší trýzně pro jednoho
i k tobě si jednou cestu proklestí

Slzí tvé slepé oči
smutně doutnají v ohnivém moři
černé myšlenky v bažinách
temných světů se boří
Autor Beny Magnum44, 20.12.2008
Přečteno 377x
Tipy 7
Poslední tipující: Pešulka, Jin, 6thSun, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...no

20.12.2008 00:51:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí