Pád

Pád

Anotace: když se jednou otevřou oči

Pád

Letí kometa prudce k zemi,
Podívej na zázrak po setmění.
Už ji neuvidíš podruhé,
Vše co řeknu je prázdné ,ubohé.

Chci křičet řvát ,
Nejde to umím se jen hloupě smát.
Díváš se na mě jak tu hloupě na nebe zírám,
Nechápeš jsme dva a přesto jsem sám.

Cítím na rameni tvou dlaň,
Hlavou zní křič a vstaň.
Dívám se skrze tebe ,
Jsem sobec jen já a krásné nebe.

Z citů stala se prázdná slova,
Zbabělost mě do srdce jako datel klová.
Bolí to nechci ti způsobit žal,
Proto stále jako hlupák jsem se smál.

Nechápeš stále nic,
Lžu ti o citech stále víc.
Možná, ti láska vzala zrak,
Naše loď lásky proměnila se v starý vrak.

Jsem trosečník v bouři,
Jsem obyčejný kluk co po dobrodružství touží.
Psaním mi dává křídla já letám,
Objevil jsem jiný svět ,ale nechci být sám!
Autor contionor, 28.12.2008
Přečteno 295x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle je pěkně napsané...

29.12.2008 17:27:00 | GrandStep

Jsem trosečník v bouři,
Jsem obyčejný kluk co po dobrodružství touží.
Psaním mi dává křídla já letám,
Objevil jsem jiný svět ,ale nechci být sám! - také to tak cítím...hezké dílko

29.12.2008 12:59:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí