Granát

Granát

Anotace: velký uklid...

Granát

Granát uvnitř srdce,
Vteřinu před výbuchem,
Vše chutná tak trpce,
A vzpomínky poletí vzduchem.

Jen já je hledám,
Jako střípky sbírám,
Je to jako můra-noční klam,
Sám sebe nekonečně týrám.

Hledám slova,
Celé věty,
Zas a znova,
Trhám zvadlé květy.

Utíkám,
Vracím se,
Proklínám,
Modlím se.

Probouzím se do stejného rána,
Propadám se do stejné noci.
Autor contionor, 29.12.2008
Přečteno 270x
Tipy 7
Poslední tipující: Quigleika, Nimo, 6thSun, Kapka, Mbonita, Krokodylekx
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí