Sama

Sama

Anotace: Takhle jsem se nedávno cítila...

Stojím sama uprostřed davu,
nikdo si mě nevšímá, všichni do mě vráží.
Žít dál už nemám odvahu,
když má osobnost všem překáží.

Nikde nemám zastán, nikdo mi nepomůžem,
pror rve mi srdce tahle nevšímavost?
Už netoužím po ničem, ani žít, kdo s tím co zmůže,
když pro všechny jsem vzduch a když zbořili můj most
Autor Luďka, 26.09.2005
Přečteno 416x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí