Zapadaná sněhem...

Zapadaná sněhem...

Anotace: "Víme čím jsme...ale nevíme,čím můžeme být" (William Shakespeare) Ve většině z těhle řádků sou mý pocity...

//Padá sníh...
lidi schovávají svoje tváře
jen já k nebi svoji obracím,
oslňuje mě bílá záře...

Vidím malou holku,
co na písku si hrála..
pořád se jen smála,
bezstarostně si snila...
Přítomnost? Jako by nějaká byla...
Zapadaná sněhem

Zima studenou rukou hladí,
srce bolí...láska s bolestí proti sobě brojí.
Oči plné soli..všechno se ztárcí v údolí...
Zapadaném sněhem

Chci běhat po bílém polštáři.
Dělat andílky v pápeří..
Nad hlavou hvězdy,
co září..
měsíc v úplňku..
Ledová víla,bosa,na zamrzlém trávníku.

Cukřenkou někdo práší...
aspoň to tak vypadá,
stojím u okna,
všechno jinak vypadá..
/okna mrazem zkrášlená/
přichází nostalgická nálada...
Zapadaná sněhem
Autor Dev_LATea_princess, 06.01.2009
Přečteno 279x
Tipy 14
Poslední tipující: Lilly Lightová, Duhová, Jahodová kopretina, Vlk v rouše, Kristýnka15, Gabi, Hantec, Petbab, Mbonita, kikis
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Cukřenkou někdo práší..." tak tohle se mi líbilo ze všeho nejvíce!

31.01.2009 22:35:00 | Lilly Lightová

Moc se mi líbí.

08.01.2009 17:09:00 | Gabi

Nostalgie zmražená a rozmražená.
Spojení zimy a té nostalgie má cosi do sebe...
Driák podivných nálad.

07.01.2009 05:23:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí