Blýskání

Blýskání

Anotace: :)

V odění ctnosti,
z vražd slepých masku,
v hrsti pár seschlých lístků,
prý lepších než živá růže,
držím,
...skrytá za hradbou noci...

V dva a ještě dva,
z tisíce denních ústrků,
ve větrné věži, v nocích z majáků,
prý tolik nebolí,
je sesčítat,
...pod rouškou přátelství...

V neslyšném křiku,
z hvězd, z jejich prachu,
v ruce pár jedovatých hadů,
prý stále jen níž a níž,
se hroutím,
...za pomoci smíchu...

V malátném čekání,
z tisíce dlouhých let,
v poušti sama samotná,
prý pro zrníčko písku,
vraždím,
...svědomím konejšená...

V odění hříchu,
z nevinnosti masku,
v slovech povadlých,
prý jen mnou vylhaných,
skládám věty,
...ruku v ruce s marností...
Autor Nefer, 11.01.2009
Přečteno 334x
Tipy 10
Poslední tipující: 6thSun, kikis, Vlk v rouše, Manon.H, el viento, Holis, Mbonita
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zaujala*

16.02.2009 08:52:00 | kikis

Moc hezká:))

13.01.2009 15:34:00 | Holis

velmi nadějný text..krásné slovní obrazy..

11.01.2009 15:33:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí