Kde jsi...

Kde jsi...

Anotace: Prosím, znáte-li ji napošte mi jestli alespoň žije...chci vědět, je-li v pořádku.

Hledám ji, hrozně mi schází,
co jsem provedl stále mi nedochází.
Řekl jsem něco, nebo něco zkazil,
někam kam jsem neměl jsem nos vrazil.
Proč to skončilo,proč mě to bolí,
něco jsem podělal, a já zhatil šanci mojí.
Hledám tě tam kde jsem tě poznal,
jen proto abych se ke svým chybám před tebou doznal.
Snad si to přečteš, snad se mi ozveš,
snad mě k sobě do města pozveš.
Je to tak dlouho co jsme spolu mluvily,
já stále vzpomínám jak jsme se na schůzce smluvily.
Ty časy jsou pryč, ty už nic nevrátí,
já doufám, že tvé sbohem však tohle odvrátí.
Není to valné básnické dílo,
já tě však prosím napiš mi vílo.
Skrývá se pod nickem Nahá,
napiš mi, tvá zpráva mi bude drahá...
Autor BuF, 12.01.2009
Přečteno 358x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, Dev_LATea_princess, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Doufal jsem, ikdyž zbytečně...nic jiného mi však nezbývá.

13.01.2009 10:53:00 | BuF

Snad do rána ozve se, potěšení přinese.

13.01.2009 00:48:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí