Cítím se...

Cítím se...

Anotace: Cit,který je v mém životě tak velký...Velmi mně zranuje Nenávidím ho a když vím že mi nikdo neruzumí tak...nevím....

Cítím se...Jak se cítím?
Proč nemohu najít odpověd
na otázku,jak se cítím?
Možná to neumím vysvětlit...

jak se cítím?
Cítím se jako v ohni .
Jsem sama,opuštěná
a tak zraněná...

Proč já?Proč trpím?
Proč já? Co jsem udělala?
Proč žiju v nejistotě?
Je to jao bomba,propast
co začala mně lát.
Chci spustit odpočítávání,
chci skočit dolů,nemůžu,něco mě
stále zastavuje,tahá zpět.

Chci odtud tak proč nemohu?
Proč se cítím tak hrozně?
Cítím se...
Jako v ohni,jsem sama,opuštěná
a tak zraněná...
Autor bettuš, 23.01.2009
Přečteno 320x
Tipy 1
Poslední tipující: lucajda89
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné dílko...:-)

24.01.2009 16:35:00 | lucajda89

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí