Bolavé srdce

Bolavé srdce

Anotace: někdy nastávají chvíle,kdy nám není moc dobře...kde bolí se i nadechnout

Vidíš mé řasy,
jenž zkropili je slzy,
myslela jsem,že mě spasí,
že útěcha přijde brzy.

Vidíš ty oči plné smutku,
co hladověli po štěstí
vskutku...
místo toho neštěstí.

Vidíš ty rty co se chvějí
pod pláčem.
Ty rty tolik chtěli
křičet,stát se rváčem.

Ty ruce vidíš?
jak se chvějí
a ty,ty mlčíš
však ty ruce jen pohlazení chtěli.

Rázem hynulo celé tělo,
ze zlomků minuty.
Ani neptalo se zda by smělo
poté odebralo se do černoty.
Autor ketriet, 25.01.2009
Přečteno 378x
Tipy 4
Poslední tipující: padající do neznáma, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Děkuji za slůvka útěchy...někdy se v životě nedaří,jak by sám člověk chtěl

25.01.2009 19:47:00 | ketriet

Moc, moc smutné, plné beznaděje. Nezoufej, brzy bude líp

25.01.2009 17:03:00 | JaniHani

Smutné veršíky, na kohosi mi to padne, ale ten někdo si za to může zcela sám...

Neboj, aj to špatné se v dobré obratí, držím palušky.

25.01.2009 16:40:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí