Nesmím tě rušit

Nesmím tě rušit

Anotace: Omluva, kterou nesmím vyslovit...

Zkouším ti něco psát
ale poztrácel jsem slova
a zahodil klíč
Pohlazením vyrval jsem ti srdce
teď umíráš mi v náručí
a já tě nesmím rušit

(ale moc bych si to přál)

Třeba se každá slza
promění v mýdlovou bublinu
a odletí pryč
Jenže štěstí chodí po horách

(a ty jsi přece jenom anděl)

Byl jsem princ na jednu noc
a nevím
koho to dnes bolí víc
Podříznul jsem tvou větev
když si o to požádala
ale sám jsem někam spadl
Autor BaD, 26.01.2009
Přečteno 280x
Tipy 8
Poslední tipující: Rolnička, kikis, Kapka, saddova, nejsembásník, Romana Šamanka Ladyloba, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Fajn prvky, dofám že to štěstí s tím turismem skončilo... aspoň na pár chvil:o)

16.02.2009 10:48:00 | kikis

tohle se mi libi, je tam dost skryto, pekne vyrazivo...

26.01.2009 10:08:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí