Adanak

Adanak

Anotace: Eufemismus, touha a trocha fantazie :) Jednoduchost zamilovanosti :)

Třepou se Ti kolínka,
když sundáváš mi ramínka
a rozepínáš pásek,
vtom špitne Tvůj hlásek
-miluji Tě-

Ač v rouše Evině,
tvářím se nevinně.
Všichni čerti s Tebou šijí,
když líbáš mi šíji.

Zkoumáš celé mé tělo
a víš, že by to tak být mělo.
Proto když dostáváš se k pupíku
posadíš mě na linku
a
při pohledu na noční oblohu
snažíš se zkrotit svou touhu
po pocitu slasti.
Naneštěstí zítra odjíždíme do své rodné vlasti.

/Nikdy nenapíšu alespoň dobrou básničku,
jelikož na to nemám hlavičku,
ale snad pochopíš, co tímto výplodem chci říci
a to, že odlet do Kanady /Ti/ už nemohu odříci./
Autor amores peros, 26.01.2009
Přečteno 342x
Tipy 10
Poslední tipující: lucajda89, Romana Šamanka Ladyloba, Holis, Mbonita, WAYWARD, Teereezkka, JR
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

:-) hmmm

04.02.2009 14:53:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Šílím při pocitu, že nemusím to být já... velím všem myšlenkám, směr Kanada.

26.01.2009 21:52:00 | JR

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí