Sklíčko

Sklíčko

Anotace: A jednou..či dvakrát..a jste šťastní..

Když černá s bílou splyne
a mysl povolí
pak kolem pasu mě chytne
-pak všechno se dovolí.-

Vnímá jen tlukot srdce mého
sklíčko praská
-,,Tak dej si ještě."-
v uších nám znělo.
Tolik nás to láká.

Svět pravdivých lží
-zde- milují se nepřátelé
před očima se Ti mží
vzpomínky -na ni- znesvěcenné.

Hněv rozlévá se v Tobě,
když vpzpomeneš si /?/
jsme opět v jiné době
sklíčko prázdné zanechal jsi.

Netřeba odvahy,
vždyť teď jsi král
-silné povahy-
/ach, vzpomínka na šťasný pár./

Proč bereš ten nůž?
Nešťastná náhoda?
Dobrá, já budu jako mrtvý muž,
a Ty
-vrah-
smutná vdova.

Počkej, Tvé oči..
-sklíčko /?/-
Hlava se mi točí..
teplo, teplíčko
-a červené víno /?/-
Autor amores peros, 03.02.2009
Přečteno 340x
Tipy 15
Poslední tipující: crac, Denael, lucajda89, kikis, Holis, Romana Šamanka Ladyloba, démon zatracení, Mbonita, Markéta Hl., Quigleika
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

hříchy,skryté ve slovech

10.05.2009 20:07:00 | crac

...zaujmavé, veľa :-)

05.02.2009 19:39:00 | kikis

zřejmě to bude pouze pro zasvěcené nebo co .)

03.02.2009 15:42:00 | Andělskými perutěmi chráněna

...asi jsem to úplně nepochopil - ale to neznamená, že se mi to nelíbilo...je to moc pěkný:D

03.02.2009 15:41:00 | démon zatracení

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí