V tmavém rohu

V tmavém rohu

V tmavém rohu schoulená,nevnímám,brečím,strašlivě osamocená,bolestí křičím.

V tmavém rohu schoulená,v srdíčku hodně ran,ze všeho zmatená,nevím co je pravda a co klam!

V tmavém rohu schoulená,nikoho nevnímám,strašlivě ztrápená,
doufám že usínám.Navždy
Autor MaLej_bLáznivEj_aNdíLeK, 05.02.2009
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V tmavém rohu schoulená
usínáš do noci
tma Tě objímá
a není Ti pomoci.

V tmavém rohu schoulená
ráno se probudíš
životem zkoušená
touhu žít ucítíš.

Bude líp.

05.02.2009 21:58:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí