Andělé

Andělé

Dva andělé k sobě hlavy sklání,
mému zraku nic teď nezabrání,
pozorovat jejich krásu,
jež nepoznala bolest času.

Tak důvěrně k sobe vzhlíží,
tak oddaně v objetí míří,
jen pocítit blízkost jejich,
to naplnění všech nadějí.

Na sny dávno zapomenutý,
o blízkosti duší,
můj osud je nezvrátný,
málokdo ho tuší.

Dva andělé se rozchází,
polibkem se loučí,
ať je láska provází,
a ať nikdy neskončí.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 07.02.2009
Přečteno 365x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Mišiačik, vílí křídla.., xkacerka, Lenullinka, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

milujem básne o anjeloch...a táto bola nádherne...smutná...

09.02.2009 19:28:00 | Mišiačik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí