Monolog

Monolog

Anotace: ...někdy se člověk nenávidí....

Žiju životem svým,
zvláštním a prokletým.

Pořád vidím svou krev,
cítím zradu a cloumá mnou hněv.

Stále však duši mám,
návod k neštěstí já znám.

Kdo podívá se do krásných temných očí,
rád sám do hlubin smrti skočí.

Já ničím sny, radost a bolest,
co nejdou pro mě dále snést.

Pak změní se život tvůj i hlas,
nový posel smrti přišel mezí nás.

Tak pojď jsme všichni stejní,
andělé smrti, andělé černí.
Autor immortality, 09.02.2009
Přečteno 292x
Tipy 3
Poslední tipující: Iwushak..., Romana Šamanka Ladyloba, Gemyni
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím, že rozumím

09.02.2009 11:43:00 | Gemyni

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí