Kostlivci vzpomínek

Kostlivci vzpomínek

Anotace: Hlubiny volají, pád dolů čeká... Hlasy tiše zamítají, cesta je ještě daleká...

Kostlivci z hlavy
Nemilosrdně vylézají
Derou se jich celé davy
Popel a prach nalézají

Vzpomínky zakopané
Někde v prasklinách propastí
Čas a zážitky zatracené
Uprostřed jezera slz a strastí

Někde z hlubin dálek
Nese se ta odporná ozvěna
Nenávisti, zlosti a válek
Vše mizí do jeskyně ztracena

---
Okvětní lístky padají rázem
Listy dávno žalem zemřely
Květina křehká pošla mrazem
Stromu upadly kořeny

Kam poděly se prameny?
Z potoků zůstaly jen kameny
Řeka je jen pohřební cesta
V jezeře ani jedna kapka ze sta…
---
Autor Denael, 11.02.2009
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: AyA Ones
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta poslední sloka se ti povedla.

11.02.2009 20:06:00 | Jana M.

krásně napsané, ale je dost smutná... vyvolává ve mně příšerný pocit prázdnoty...

11.02.2009 18:29:00 | Atropa bella-donna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí