Stesk

Stesk

Anotace: .

Je noc nebo den? Co já vím,
jen vítr mi cuchá vlasy.
Klečím nad srdcem rozpadlým.
Snad další hlt uhasí
moře stesku, co přeteklo hráze.
Ruka s láhví chřadne mrazem.
Někdo po nebi rozsypal saze
a ze mě asi stal se blázen?

Chvíli si létám v oblacích,
pak střemhlav k zemi padám.
Opilcem,který se potácí
vstříct dalším milým zradám
jsem se stal. Jen díky Vám.
Vše živé mi před očima mizí.
V slzách, už skoro nedýchám.
Kdo ovoce Vaší lásky sklízí?

Až jenoho dne stesk mne skolí
a duše má konečně najde klid
pod železničními koly,
snad svědomí čisté budete mít.
Autor F.i.L, 13.02.2009
Přečteno 350x
Tipy 13
Poslední tipující: ewon, E.deN, kja-jin-ka, Lioness, my-heart-is-broken, René Vulkán, kikis, Kapka, strašidýlko-střapatý, Zdenek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutná a bolavá báseň.. nevím, co na to napsat... mrazí mne a zároveň smutek objímá... v jistém smyslu.

13.02.2009 23:00:00 | NikitaNikaT.

pekne

13.02.2009 22:20:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí