Proč?

Proč?

Anotace: Vzpominka na přítele,který zahynul při autonehodě.

Co zmůže člověk,když ztratí toho,koho má tak rád ? Má brečet ? Nebo nad osudem se smát ? .......

Jak vyléčit srdce,které bolestí hyne-otevřít láhev ? Poznávat lidi jiné ? ....

Dostávám stále spoustu rad: Nemyslet na to ? Žít klidně dál ? Chodila jsem spát s myšlenkou,že se opět setkáme.Teď však vím,že naději žádnou už nemáme.

Tak PROČ ? Když našla jsem právě Tebe ? Musel jsi poznat krásu nebe ?.... Nevěřím,že by Tě život nebavil,však pád z motorky Tvé tělo zkrvavil !

Proto teď i mé srdce krvácí. Je konec lásky,veškeré legraci..... Chci žít,milovat a být milována. Místo toho jsem bezmocná a sama.

Smutná tu sedím,na prázdné stěny hledím.... A v naději,že čas rány hojí,snažím se uklidnit duši moji...
Autor Jezinka001, 14.02.2009
Přečteno 294x
Tipy 13
Poslední tipující: Pišák, Holis, lucajda89, Vlk v rouše, Radek.oslov.Šafárik, jedam, 5thelement, Agniezka, Caracol
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

úžasné...zvláštní, jakým způsobem vznikají "dokonalá" díla...

16.02.2009 12:43:00 | Nebbisha

ST... ale nikoli za tu bolest... chápu, ztratila jsem přítele taky kvuli nehodě na motorce...

14.02.2009 12:44:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí