Mám starost

Mám starost

Anotace: ... Bez rýmů

V nocích se svou samotou potácím
tančím pod oblohou bez hvězd
o těch pár duší co vlastně neznám
starost mám.
Toužíc ulehnout v hřejivé objetí
propadám se do nekonečné temnoty
ne nejde žít bez lásky.
Poslední sílu dávám abych utišil bolest
ne tu svou.
Vše mi teď špatně připadá
proč se lidé se mnou tak trápí?
Nebo se trápím jenom já sám?
Je mi ze všeho nějak špatně
snad chladné vody očistí mé hříchy.
Snad se to změní neboť
já chci trochu žít...
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 28.02.2009
Přečteno 325x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Romana Šamanka Ladyloba, strašidýlko-střapatý, Kapka, dream in emptiness, Jana M., lucajda89
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vidím v ní i větičku pro mě.. máš dobré srdce.. dostneš spoustu lásky, vydž =)

28.02.2009 15:30:00 | dream in emptiness

Hezká.

28.02.2009 14:46:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí