Modlitba

Modlitba

Anotace: proč vždycky začnu mít ráda až když to u druhého končí...

Pomoz mi, pokud jsi.

Přijmi mé srdce k sobě
a vrať mi jeho chlad.
Zastav ten něžný jed,
který mi tráví rozum
a udělej mě lepší než jsem.
Nauč mě utlumit bolest
a neplýtvat zbytečně city.
Nemrhat láskou na ty
pro které je to jen slovo.
Umlč má ústa
když budou říkat MÁM TĚ RÁDA.
Umlč je ať nenadělají další chyby!!!
Udělej z mého spánku věčnost
tak krásnou, bez reality,
tak dokonalou
ze snů...

A když už nic z toho
tak prosím, daruj mi křídla...
Autor Nessy, 01.03.2009
Přečteno 318x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Mbonita, Jarin Kalin, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

určitě ti je podá...

01.03.2009 23:27:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí